Διεθνές Συνέδριο Σταφυλιού - Θεματολογία


Η θεματολογία του συνεδρίου, επιλέχτηκε πολύ προσεχτικά με στόχο ο τομέας του επιτραπέζιου σταφυλιού, να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για ότι καινούργιο υπάρχει σήμερα, στην καλλιέργεια και στην μετασυλλεκτική συμπεριφορά του σταφυλιού.

Ακόμα μέσα από την παρουσίαση του DΙGITAL FARMING , θα πληροφορηθούν οι σύνεδροι ποιο θα είναι το αύριο στο επιτραπέζιο σταφύλι, ενώ έγκυροι ομιλητές θα αναφερθούν με ποιο τρόπο αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές τις διάφορες ποικιλίες των σταφυλιών.

Από ένα τέτοιο συνέδριο, διεθνούς κύρους και αναγνώρισης δεν θα μπορούσε να λείπει η ενότητα εκείνη στην οποία θα ανακοινωθούν όλες οι νέες ποικιλίες σταφυλιού .

Να σημειώσουμε εδώ, ότι σε αυτή την ενότητα, θα παρουσιαστούν σχεδόν όλες οι αξιόλογες πατενταρισμένες ποικιλίες που καλλιεργούνται σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα μπορέσετε να δείτε τους ομιλητές που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο συνέδριο, και με τον τίτλο της ομιλίας του καθενός, αλλά και το πρόγραμμα του συνεδρίου όπως αυτό έχει διαμορφωθεί έως σήμερα.