ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 • HAIFA (www.haifa-group.com)
  Η HAIFA ιδρύθηκε το 1966 και αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή Νιτρικού Καλίου, εξειδικευμένων λιπασμάτων και βιομηχανικών χημικών. Διαμέσου των θυγατρικών εταιρειών της έχει αναπτύξει παγκόσμιο δίκτυο προώθησης, πώλησης και διανομής με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.
   
  Κύριο προϊόν της είναι το νιτρικό κάλιο, που αποτελεί τη βάση για την κύρια σειρά λιπασμάτων της Multi-K®, τόσο για την 100% υδατοδιαλυτή σειρά σύνθετων (NPK) λιπασμάτων Poly-Feed® εμπλουτισμένα με δευτερεύοντα στοιχεία ή και ιχνοστοιχεία, ιδανικά για υδρολίπανση και διαφυλλικές εφαρμογές θρέψης, όσο και για την καινοτόμο σειρά κοκκώδη λιπασμάτων Turbo K αποτελούμενη από 7 θρεπτικά συστατικά απαλλαγμένης χλωρίου και νατρίου. Την γκάμα προϊόντων αιχμής της Haifa συμπληρώνουν και οι πρώτες ύλες των λιπασμάτων καθώς επίσης και η σειρά Multicote® & COTEN®, κοκκώδη λιπάσματα ελεγχόμενης απελευθέρωσης.
   
  Η εταιρεία παρουσιάζει σταθερά εμπνευσμένες καινοτόμες λύσεις, που έρχονται να καλύψουν τις προκλήσεις καλλιέργειας σε έναν εξελισσόμενο κόσμο. Οι λύσεις της Haifa είναι σχεδιασμένες να βελτιώνουν τη θρέψη των φυτών, να ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών και να μεγιστοποιούν το οικονομικό όφελος των καλλιεργητών, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν τις δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον.
   

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 • BAYER CROPSCIENCE (www.bayercropscience.com)
  Η Bayer είναι μια εταιρία με βασικές δραστηριότητες παγκοσμίως στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, της γεωργίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας. Η Bayer CropScience, ο τομέας της εταιρίας Bayer AG που δραστηριοποιείται στη γεωργία, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες καινοτομίας στη γεωργία παγκοσμίως, στους τομείς των σπόρων, της φυτοπροστασίας και του ελέγχου εχθρών υγειονομικής σημασίας.
   
  Η εταιρία, με έντονη ερευνητική δραστηριότητα, προσφέρει μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των σπόρων υψηλής αξίας, καινοτόμων λύσεων φυτοπροστασίας που βασίζονται σε χημικούς και βιολογικούς τρόπους δράσης, καθώς και ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τη σύγχρονη, βιώσιμη γεωργία. Επιπλέον, με τα προγράμματα Συνεργασίας στην Αλυσίδα Τροφίμων (Food Chain Partnership projects), η Bayer CropScience φέρνει κοντά παραγωγούς, μεταποιητές, εμπόρους και
   
  λιανικό εμπόριο τροφίμων, επικεντρώνοντας στις ανάγκες του κάθε κρίκου της αλυσίδας, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης προς όφελος όλων. Η εταιρία διαθέτει ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό 22.400 ατόμων και εκπροσωπείται σε περισσότερες από 120 χώρες.

   
 • ​​NOVACERT (www.novacert.gr)
  Η NOVACERT ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων στον αγροδιατροφικό τομέα και τον κλάδο των γεωργικών βιομηχανιών στην Ελλάδα.
   
  Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η NOVACERT, την έχει καθιερώσει σε ηγετική θέση στη διαχείριση και υλοποίηση ενεργειών προβολής και προώθησης νωπών και μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων στις αγορές της ευρωπαϊκής ένωσης και τρίτων χωρών, καθώς και στον τομέα ανάπτυξης, εφαρμογής και υλοποίησης συστημάτων διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας.
   
  Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει μακρά εμπειρία στη σύνταξη και υλοποίηση επενδυτικών και αναπτυξιακών σχεδίων και προγραμμάτων ενώ διαθέτη αναγνώριση από το ΥΠΑΑΤ ως πειραματική μονάδα η οποία μπορεί να διεξάγει βιολογικές δοκιμές και πειράματα αγρού.
   
  Τέλος, η εταιρεία ασχολείται και με τη διενέργεια επιθεωρήσεων δευτέρου μέρους σε προμηθευτές φρούτων και λαχανικών των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανικού εμπορίου (Super Markets).

   
 • PREPAC (www.prepac.gr)
  Η PREPAC ιδρύθηκε το 1982, δραστηριοποιείται στον τομέα της συσκευασίας αγροτικών και βιομηχανικών προϊόντων και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων συσκευασίας και αναλωσίμων υλικών. Από το 2002 λειτουργεί υποκατάστημα με έδρα την Θεσσαλονίκη, γεγονός που βελτίωσε αποφασιστικά την εξυπηρέτηση των πελατών μας στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας.
   
  Η PREPAC παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα και θεωρείται κυρίαρχη δύναμη στο χώρο εμπορίας υλικών και μηχανημάτων συσκευασίας, αυξάνοντας κατά μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες εξυπηρέτησης των πελατών.
   
  Η PREPAC είναι διαχωρισμένη σε έξι επιχειρησιακές μονάδες (product group). H φιλοσοφία της εταιρείας είναι να παρέχει στους πελάτες μία ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας. Κάθε ομάδα προϊόντων διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα στελεχών, τα οποία προσφέρουν στους πελάτες και την αγορά μία μοναδική πηγή γνώσεων και εμπειριών.

   
 • ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ (www.daiosplastics.com)
  Η εταιρεία ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ιδρύθηκε το 1974. Μέσα σε σύντομο διάστημα η εταιρεία προσανατολίστηκε αποκλειστικά στην παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων για αγροτικές εφαρμογές.
   
  Σύμφωνα πάντοτε με τη φιλοσοφία ανάπτυξης και πρωτοπορίας που διέπει τη λειτουργία της, εμφάνισε στην αγορά προϊόντα τα οποία προσέφεραν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί. Ανέπτυξε καινούργιους τρόπους προσέγγισης και χρησιμοποιεί το πλαστικό ως μέσο για την ανάπτυξη οικονομικών και εύχρηστων προϊόντων, τα οποία απλουστεύουν τις καλλιεργητικές διεργασίες και αυξάνουν το εισόδημα των παραγωγών.
   
  Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών της, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στο ισχυρότερό της όπλο: στην παραγωγή ιδεών, ολοκληρωμένων προτάσεων και μεθόδων, που έχουν ως μοναδικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και την αύξηση του εισοδήματος των παραγωγών.