Σειρά φέτος έχει το Ροδάκινο…


Κεράσι, Σπαράγγι & Πράσινα Λαχανικά, Ακτινίδιο, Σταφύλι.

Τέσσερα δυναμικά προϊόντα, που αποτέλεσαν τα τελευταία χρόνια το αντικείμενο συζήτησης και ανάλυσης από κορυφαίους εκπροσώπους του Διεθνούς Κλάδου των Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, κατά τη διάρκεια των Συνεδρίων της ‘Εκθεσης Freskon.

Σειρά παίρνει φέτος το Ροδάκινο, o φετινός πρωταγωνιστής του Διεθνούς Συνεδρίου, που λαμβάνει χώρα για πέμπτη συνεχή χρονιά στα πλαίσια της Έκθεσης Freskon, στη Θεσσαλονίκη.

Ποιες είναι οι προοπτικές για το Ροδάκινο στο άμεσο μέλλον; Είναι αναγκαία η αναδιάρθρωση της καλλιέργειας; Υπάρχουν περιθώρια επέκτασής της; Ποιες είναι οι προβλέψεις των Διεθνών αναλυτών για την εμπορική του πορεία και για την εξέλιξη της τιμής του, τα προσεχή χρόνια; Πώς είναι η κατάσταση στα κυριότερα ευρωπαϊκά παραγωγικά Κέντρα; Αυτά είναι ορισμένα από τα θέματα τα οποία θα αναλυθούν από τους ομιλητές του φετινού συνεδρίου.

Οι ομιλητές

Όπως και στα προηγούμενα Συνέδρια, έτσι και σε αυτό για το Ροδάκινο, οι ομιλητές θα είναι από τις κυριότερες παραγωγικές χώρες του προϊόντος, όπως είναι η Ιταλία και η Ισπανία, αλλά και αναλυτές διεθνούς κύρους, που γνωρίζουν όλες τις πτυχές του προϊόντος και, φυσικά, οι «Πρωταγωνιστές» του ελληνικού τομέα των Ροδάκινων.

Διήμερο φέτος το Διεθνές Συνέδριο Ροδάκινου

Το Διεθνές Συνέδριο Ροδάκινου θα έχει διάρκεια φέτος δύο ημέρες και όχι μία που είχε μέχρι τώρα στις προηγούμενες Διοργανώσεις! Η πρώτη μέρα του Συνεδρίου θα επικεντρωθεί στο Επιτραπέζιο Ροδάκινο και η δεύτερη στο Συμπύρηνο. Τα θέματα είναι πολλά, γι’αυτό δηλώστε συμμετοχή άμεσα για να κλείσετε θέση!!!