Βρείτε το Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO στον χάρτη της Google.

   

 

Αεροδρόμιο - 16km

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”, με κώδικα αεροδρομίου SKG, απέχει 16 χλμ. (10 μίλια) από την πόλη. Η πρόσβαση από το κέντρο της πόλης προς το αεροδρόμιο και αντίστροφα είναι δυνατή με μέσα μαζικής μεταφοράς – λεωφορεία ΟΑΣΘ και ταξί.

Περισσότερα

 
     
 

Λιμάνι - 2km

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ανήκει στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και απέχει μόλις 2 χλμ. από το εκθεσιακό κέντρο. Εξυπηρετεί διεθνή δρομολόγια καθώς και τοπικά δρομολόγια με φέρρυ-μποτ για τα νησιά του Αιγαίου. Δέχεται επίσης πολύ συχνά κρουαζιερόπλοια και ιδιωτικά σκάφη.

Περισσότερα

     

Σιδηροδρομικός σταθμός - 3km

Ο επιβατικός σιδηροδρομικός σταθμός λειτουργεί από το 1960, βρίσκεται στην αρχή της οδού Μοναστηρίου, ανήκει στο δίκτυο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος ΟΣΕ και συνδέει την πόλη με το Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Περισσότερα

 
     
 

Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων - 4km

Ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων, βρίσκεται στη δυτική είσοδο της πόλης και συγκεντρώνει την λειτουργία 44 προορισμών των ΚΤΕΛ. Εξυπηρετείται από τρεις αστικές γραμμές λεωφορείων ΟΑΣΘ, τα πανεπιστήμια, τον σιδηροδρομικό σταθμό και το αεροδρόμιο.

Περισσότερα

     

Αστική συγκοινωνία ΟΑΣΘ

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης εξυπηρετεί εκτός από την πόλη και 15 περιφερειακούς Δήμους με 600 περίπου σύγχρονα λεωφορεία και 68 λεωφορειακές γραμμές.

Περισσότερα

 
     
 

Ταξί

www.taxiway.gr – Τ. 2310 866866

www.radiotaximercedes.eu – Τ. 2310525777

     

Χρήσιμα τηλέφωνα

Αστυνομία: 100
Πυροσβεστική: 199
Νοσοκομειακό: 166